Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Netflix
Foto: Netflix

Olivia Colman fik både en Oscar, en Golden Globe og en Bafta for sin præstation som dronning Anne i filmen ’The Favourite’. Her ses hun som Elizabeth II i 'The Crown'. I baggrunden dronningens tro væbner, privatsekretæren Martin Charteris, spillet af Charles Edwards.

Den nye dronning i Netflix' store hitserie: »Det har været en stor og skræmmende udfordring«

Olivia Colman har hovedrollen i 3. sæson af Netflix’ ’The Crown’, der er blevet en forrygende international succes efter de første to sæsoner. Serien er berømmet for sin nøjagtige skildring af livet i både Storbritannien og bag de lukkede døre på Buckingham Palace. Der er sæsonpremiere i morgen.

FOR ABONNENTER

I dag gælder det optagelserne til en del af episode 7 i 3. sæson af Netflix-serien ’The Crown’. En af de allerstørste og mest berømmede tv-produktioner i mange år. Og ubetinget en af de dyreste, der nogensinde er skabt. 50 millioner pund per sæson, ca. 420 millioner kroner. Alene i 3. sæson optræder der 240 forskellige karakterer.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden