0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Kærligheden til hiphop, til Los Angeles, til datteren og til nogle af kvinderne i Jesper Dahls liv står skrevet på hans krop. Hans nuværende kærestes navn er centralt placeret. Den fortidige relation til en af ekskæresterne, Louise, er markeret med et flueben.

Jokeren er en legende i dansk rap: »Desværre gider de fleste kvinder, der har været kæreste med mig, ikke at snakke med mig igen«

Jesper Dahl definerede dansk gangstarap og levede stilen, til misbruget blev ulideligt, og han næsten mistede kontakten til sin datter. En adhd-diagnose har gjort, at Jokeren i dag får medicin og ikke behøver stoffer. Til gengæld kæmper han nu med dårlige anmeldelser.

FOR ABONNENTER

Pludselig bliver Jesper Dahl fraværende. Noget på hans telefon stjæler opmærksomheden. I stedet for at vise mig den indrammede pris, han har hængende på toilettet, fra de gamle dage med Den Gale Pose, står han stille i entreen et øjeblik.

Så ryster han hovedet kort og lægger telefonen fra sig igen, mens han lidt mumlende fortæller, hvorfor han var fjern i nogle sekunder.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden