Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
P
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Oh Land om sin smertefulde skilsmisse: »Heldigvis har vi kunnet samarbejde om Svend lige fra begyndelsen«

Det kan godt være en voldsom cocktail, siger Nanna Øland Fabricius om livet. Også selv om man bruger al sin viljestyrke på at få det til at lykkes. I 2004 måtte Oh Land opgive at være danser. I 2018 måtte hun igennem skilsmisse. Nu er hun albumaktuel for første gang i fem år.

FOR ABONNENTER

’Family Tree’ er et mere akustisk album. Komponeret intuitivt frem på flygeltangenter og for en stor del indspillet live i et studie i New York. Den pågående lyd fra ældre internationale hits som ’White Nights’, ’Speak Out Now’ og ’Son of a Gun’ er på ’Family Tree’ afløst af et mere eftertænksomt udtryk rundet af, at Nanna Øland Fabricius sidste år var igennem en skilsmisse.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden