0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Mød Danmarks hemmelige hitmager: Hun opsøgte dragshows, gik med slips og ville være som Bowie og Jagger. Engang blev hun spurgt, om hun hellere ville være en mand. Det vil Lise Cabble ikke

I 1970’erne blev Lise Cabble spurgt, om hun skulle skifte køn. Fordi hun spillede guitar og gik med slips. Selv tænkte hun ikke så meget på køn, hun ville bare ligne og lyde som Mick Jagger. I front for bandet Miss B. Haven kom hun tæt på verdensberømmelsen, og i den kommende uge skal en af hendes sange deltage i det internationale Eurovision, for fjerde gang.

FOR ABONNENTER

Skuffelsen blev håndteret ved at skrive flere sange. Selvfølgelig. For 61-årige Lise Cabbles liv og virke skildres bedst gennem netop det: hendes sangskrivning. Musikken som følgesvend.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.