0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Emil Simonsen fra Suspekt: »Jeg bliver jo krænket vildt meget på min arbejdsplads«

Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip! Sådan lød det, da Suspekt forsøgte at censurere sidste års bramfri sommerhit ’Gonzo’, så det måske kunne blive spillet i radioen. Det lykkedes ikke. Alligevel er Suspekt større end nogensinde. Og med ballade i blodet og tekster, der fortsat er fulde af eksplicit sex og mørke tanker, er gruppen aktuel med sit syvende album, ’Sindssyge ting’. Her fortæller de tre medlemmer i Suspekt om krænkelser på arbejdspladsen, det nye liv som nogens far og om, hvorfor det kan noget helt særligt, når man ikke censurerer sig selv.

FOR ABONNENTER

Da Emil Simonsen var lille, mimede han til hård musik og underholdt med sjofle vittigheder mellem numrene. Han synes stadig, det er sjovt at synge om pik og patter. Men der er også kommet en voksen-alvor ind i teksterne. »Fra du er 35, til du er 40, falder der nogle brikker på plads, og det er jo i de år, at den her plade er blevet til«, siger han om Suspekts nye album, ’Sindssyge ting’.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce