0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jesper Houborg
Foto: Jesper Houborg

Da Sofie Daugaard som teenager i 2012 hørte Lana Del Reys musik første gang, var det med hendes egne ord, som om hendes hoved eksploderede af fryd.

Er hun Danmarks næste superstjerne? »Jeg får et kæmpekick af at skrive en sang«

Dopha er flasket op på eskapistisk popmusik og hjemmebyggede eventyr med fri fantasi. Og hun bruger begge dele, når hun skriver sine smukke popsange, som kan høres på debutalbummet ’The Game’. Den 23-årige musiker bliver spået en stor fremtid. Men det var i Romalt ved Randers, det hele begyndte.

FOR ABONNENTER

Det er ikke det mest rock’n’roll i hele verden. Men det var ikke desto mindre en liveoptagelse af Norah Jones, som fik Sofie Daugaard til at ville spille rockmusik på fuld tid. For Jones spillede på en dybrød Fender Mustang årgang ’66. Det var den smukkeste guitar, Daugaard nogensinde havde set. Og da hun senere fandt en præcis magen til, bare fra 1965, i musikbutikken Big Tone i Horsens, købte hun den på stedet.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.