0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Theis Bothmann
Foto: Theis Bothmann

Sprødt, fedtdryppende ... og helt vegansk

Skridtet fra kødspiser til vegetar er lettere end skridtet fra vegetar til veganer. Mælkeprodukter tilbyder meget af den dybde, vi savner fra kødet. Men det er muligt at overvinde benspændet. Her får du fire veganske opskrifter, der er så fedtede og syndige, at de ikke efterlader skyggen af savn af hverken mejeriprodukter eller kød.

FOR ABONNENTER

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

  • Maja Ambeck Vase
    Gå på æblerov
  • Efterårs­mad
  • Emma Sejersen
    Grønne hverdagsklassikere