0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Martin Bjørck
Foto: Martin Bjørck

Hans første besøg i Venedig var et mareridt. Mon anden gang bliver lykkens gang?

Er det muligt at finde glæden ved en by, som har efterladt et rædselsfuldt førstehåndsindtryk på en? Politikens korrespondent rejste tilbage til Venedig straks efter Italiens genåbning for at finde svaret.

FOR ABONNENTER

I det samme hørte jeg vindsuset, efterfulgt at et højt smerteudbrud fra personen direkte bag mig. Vedkommende – en ung amerikansk kvinde – førte lamslået hånden op til sin pande, der allerede var begyndt at svulme mærkeligt under den synlige hudafskrabning. Hendes kæreste – et stort brød i basketballvest og bagvendt kasket – råbte hen over hovedet på mig:»Hey! Look what you’ve done!«. Men synderen – en selfiestang på cirka halvanden meter med en iPhone for enden – forsvandt lige så hurtigt, som man kan sige cheese, ind i det enorme menneskemylder. Den forslåede kvindes kæreste opgav straks, hvad der muligvis kunne have været en hævnaktion, og bar i stedet som en anden Tarzan sin chokerede Jane væk.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

    Alt om Corona­virus

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce