0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Kom helt tæt på gletsjerne i Evighedsfjorden

En sejltur i Evighedsfjorden i det vestlige Grønland er en uforglemmelig oplevelse i usædvanlig smuk natur. Normalt en fredfyldt tur, men nogle gange viser naturen tænder.

FOR ABONNENTER

Billeder går gennem mit hoved af kæmpe flodbølger, der skyller mennesker over bord og huse i havet, sådan som det tidligere er sket i Grønland. Vores båd synes forsvindende lille – som en lille legetøjsfigur foran den gigantiske gletsjer. Der er over 100 km til nærmeste nabo, den lille bygd Kangaamiut, så hvis uheldet er ude, er hjælpen bestemt ikke nær.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Corona­virus

Coronavirus har spredt sig fra Kina til det meste af verden, heriblandt Danmark. Mange er døde, andre kæmper med senfølger, og i længere perioder har vi levet med restriktioner som forsamlingsforbud og krav om mundbind.

Politiken opdaterer dagligt et overblik over antal indlagte og døde i Danmark – og resten af verden. Her kan du også se, hvornår du skal ringe til lægen.

En ny hjemmeside samler al information fra myndighederne. Den finder du her.

Annonce

Mere fra os

Annonce