0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Asger Røjle Christensen
Foto: Asger Røjle Christensen

Times Square plejer at være den helt store turistmagnet i New York. Men i disse uger er der langt mellem besøgende, og mange af dem, der kommer, er lokale borgere, som besøger det covid-19-testtelt, der er opsat midt på pladsen.

Vil du opleve New York uden turister, er det nu, du skal af sted

Der var ellers investeret mange penge i et lovende post-corona-comeback for USA’s største turistmagnet – men så kom omikronvarianten.

FOR ABONNENTER

Så mange er blevet væk, at kun nogle af souvenirboderne på pladsen er åbne. En enkelt langhåret guide viser en gruppe turister fra andre dele af USA rundt.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Corona­virus

Coronavirus har spredt sig fra Kina til det meste af verden, heriblandt Danmark. Mange er døde, andre kæmper med senfølger, og i længere perioder har vi levet med restriktioner som forsamlingsforbud og krav om mundbind.

Politiken opdaterer dagligt et overblik over antal indlagte og døde i Danmark – og resten af verden. Her kan du også se, hvornår du skal ringe til lægen.

En ny hjemmeside samler al information fra myndighederne. Den finder du her.

Annonce

Mere fra os

Annonce