0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Rasmus elsker at sove i hængekøje i naturen: »Det er friluftsliv i sin reneste form«

43-årige Rasmus Madsen fra Højslev uden for Skive sover gerne i hængekøje så meget som muligt. For han sover bedst på den måde og er mest muligt i kontakt med naturen i sin hængekøje.

FOR ABONNENTER

»Herhjemme kalder vi det hængekøje, men internationalt hedder det hammock camping. Og der er altså ikke tale om en hængekøje, som du kender hjemme fra haven med frynser og en træpind på tværs i hver ende. Eller fra indianere og sømænd. Hængekøjen bliver spændt op mellem træer, så du kan sove diagonalt i den. Jo længere din hængekøje er, desto mere komfortabel er den. Den må ikke være for kort, så risikerer du at gå glip af den magiske oplevelse ved at blive hooked på hængekøje. Du bliver hooked, når du finder dit eget sweet spot i køjen. Der, hvor du ligger korrekt, så køjen passer til din længde og kropsbygning. Det tager lidt tid og nørderi, før koden er knækket, men så er det en kæmpe fornøjelse«.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce