0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

Det seneste halve år har Frederik Fetterlein været tilbage på tennisbanerne for at være træner for spillere på alle niveauer. Her på Vestamager Idrætsanlæg.

50 år lørdag: Frederik Fetterlein fortryder ingenting, men: »Jo, det kan ærgre mig, at jeg mistede 17 millioner kroner«

Efter et vildt liv som playboy og realitystjerne har Frederik Fetterlein anlagt en mere fornuftig livsstil i sin lejlighed på Islands Brygge, hvor han har fokus på sine to drenge og en dagligdag som tennistræner og fotomodel.

FOR ABONNENTER

Ordene er undselige dryp i det skybrud, der falder en torsdag eftermiddag ved et massivt spisebord i et køkken på 6. sal, hvorfra der gennem panoramavinduerne er udsigt til Amager Fælled til den ene side og skoven af byggekraner på Islands Brygge fra den store altan til den anden side.

»Der er nogle, der synes, det er ærgerligt, jeg er røget ned i slummen, men så meget slum er det altså heller ikke«, griner Frederik Fetterlein og læner sig lidt tilbage og kaster et blik ud ad vinduet i det, de fleste givetvis vil betegne som en lækker lejlighed.

Han taler meget, Frederik Fetterlein. Med en forbløffende energi. Med smittende engagement og med en flyvsk begejstring, meget få kan mønstre forud for passagen af et skarpt hjørne, der plejer at indbyde til dybsindige refleksioner.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden