0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Nanna Navntoft
Foto: Nanna Navntoft

»Det eneste anderledes nu er i bund og grund, at jeg har en pacemaker. Det kan man godt se, men det kan jeg godt leve med. Så forfængelig er jeg trods alt heller ikke«.

Brian Vandborg var død i 15 minutter: »Jeg har altid tænkt, at hvis det var min hustru, som det var sket for, og ikke mig, ved jeg godt, hvordan jeg havde taget det«

Han var ude at cykle alene, da han pludselig faldt om. Tiden efter var en lang og sej kamp. For den tidligere cykelrytter Brian Vandborg ville have sin hukommelse tilbage, han ville vende tilbage til sit ’gamle jeg’.

FOR ABONNENTER

Men da Christian Eriksen faldt om på græsset, gik det hurtigt op for ham, at den var helt gal. Det kunne ses på Christian Eriksens ansigt, og det kunne læses i udtrykket hos de andre spillere. Nogle fra selskabet måtte forlade baren, mens en undren hurtigt bredte sig: Hvordan i alverden kunne det ske for en sportsmand i fantastisk form?

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

  • Poptillægget

    Henter…

    Romance-tillægget #2 - romance i film og tv