0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
David J. Phillip/Ritzau Scanpix
Foto: David J. Phillip/Ritzau Scanpix

Quarterback Tom Brady (tv.) og træner Bill Belichick (th.) førte i alt New England Patriots til Super Bowl ni gange, hvoraf de seks blev vundet. Men deres forhold var lige så betændt, som det var succesfuldt.

Sammen vandt de Super Bowl seks gange. De siger, at deres forhold er godt. Deres adfærd viser noget andet

I to årtier var Bill Belichick og Tom Brady arkitekterne bag New England Patriots’ seks Super Bowl-titler. Søndag mødes de som modstandere i en kamp, der har genstartet debatten om deres eftermæle.

FOR ABONNENTER

Mens regnen dryssede ned over Gillette Stadium nær Boston denne januaraften i 2020, kunne den 42-årige legende i stedet tage plads på bænken med visheden om, at hans allersidste kast i Patriots’ marineblå uniform var en interception, som var blevet returneret til et touchdown, der havde cementeret nederlaget til Tennessee Titans i første runde af slutspillet. Da opgøret var slut, traskede han ud på banen og gav quarterback-kollegaen Ryan Tannehill et kram, før han omringet af en horde af fotografer begav sig tilbage ud mod sidelinjen og ned ad trappen til omklædningsrummet.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

For abonnenter

Annonce