0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Liva Tanzer elskede Herlev Ju-Jutsu, indtil hun tog et opgør med formanden - blandt andet med klask i røven og bagtaleri. Derefter følte hun sig presset ud af klubben.

En helt almindelig sommerdag i 2020 snakkede Liva Tanzer med en god ven, da hans ord pludselig vakte et ubehag i hende – i dag føler hun sig presset ud af sin klub

Liva Tanzer er en af Danmarks bedste ju-jitsu-kæmpere, men i to år følte hun sig uvelkommen i sin egen klub. Efter et sammenstød med formanden tog den unge kvinde et opgør med klask i røven og bagtaleri – det eskalerede konflikten, så hun til sidst følte sig presset ud af klubben. Hun savner et sted i dansk idræt, der uvildigt kan tage sig af den slags sager.

FOR ABONNENTER

I sig selv har Herlev intet forkert gjort. Det er jo bare lange rækker af villaer, lave blokke, et himmelhøjt hospital, en S-togsstation til alle pendlerne, et velforsynet butikscenter, en rødstenskirke fra 1400-tallet – opkaldt efter martyren Sankt Laurentius, som den romerske kejser brændte ihjel.

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce