0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Tour-ruten 2021: Det er ikke vanvittigt krævende, men behøver jeg at sige, at der er smukt?

Om et år starter Tour de France i Danmark. Den tidligere professionelle cykelrytter Brian Vandborg har testet de tre etaper for Politiken.

FOR ABONNENTER

For et Tour de France-felt er det måske ikke så vanvittigt krævende, og de værste, mest snørklede og allerstejleste stigninger er da også helt forbigået på ruten.

Jeg lover at forsøge at holde min entusiasme for vores smukke land nede på et tåleligt niveau, men nok en gang kører feltet på fantastisk smukke veje.

Løbet viftes i gang med halvanden kilometer, der stiger med fem procent. Jeg forventer at udbruddet kører med det samme, af to væsentlige årsager – der er formentlig godt med ømhed at spore i benene efter gårsdagens stressende og hårdt kørte etape, og alt tyder på en sprinterafslutning i Sønderborg sidst på etapen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden