0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Jürgen Klopp og hans trænertema fejrer Liverpools sejr over Chelsea i FA cup-finalen 14.maj. Fra venstre mod højre er det Peter Krawietz, (assistent manage) Jack Robinson (assisterende målmandstræner), John Achterberg (målmandstræner) Jürgen Klopp (manager), Pepijn Lijnders (assistent manager), Conall Murtagh (fysisk træner), Andreas Kornmayer (chef for fitness og fysik) og Vitor Matos (eliteudviklingstræner). Foto: Ben Stansall/Ritzau Scanpix

Jürgen Klopp var kun 7 år, men VM-finalen i 1974 formulerede hans fodboldfilosofi

Der er ikke mange trænere, der som Jürgen Klopp praktiserer en spillestil, som er tæt knyttet til deres navn. Med sit sagnomspundne genpres har han inspireret og skabt store succeser i klubber som Mainz, Dortmund og Liverpool. I dette interview giver den tyske træner et detaljeret indblik i sin fodboldfilosofi, der på syv år har sikret Liverpool FC en god håndfuld titler – og som nu igen skal stå sin prøve på den største scene af alle. I dag afgøres det, om Klopp og Liverpool vinder Premier League, og på lørdag spiller de Champions League-finale.

FOR ABONNENTER

»Vi anede ikke, hvad det var for noget, men gik i gang med at undersøge det lige på stedet«, siger han og mindes den første begejstring:

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Mere fra os

Annonce