0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Arnd Wiegmann/Ritzau Scanpix
Foto: Arnd Wiegmann/Ritzau Scanpix

Davos i de schweiziske alper.

5 døgn i Davos: Store tanker, hemmelige agenter, farvede hundetegn og et sammenstød mellem en ung kvinde og verdens mægtigste mand

Politikens internationale redaktør har mødt den internationale elite ved årsmødet i World Economic Forum i Davos. Her er hans dagbog.

FOR ABONNENTER

De første helikoptere pløjer hen over en smuk blå januarhimmel og gennem den frostklare luft mod Davos, hvor det årlige møde i World Economic Forum begynder tirsdag.

Det slår mig, at der ikke er særlig meget sne i år, men brune græspletter op ad bjergsiderne i nabobyen Klosters, hvor jeg har lejet et værelse. Har lige læst, at den globale gennemsnitstemperatur i 2019 var den næsthøjeste, vi nogensinde har målt. Rekorden er fra 2016, men tager man de seneste seks år som helhed, er de også historiens seks varmeste år. Kloden sveder.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.