0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Philip Flores
Foto: Philip Flores

Aubrey Schlackman har i en del år været hjemmegående mor men lægger nu mange timer om ugen i hendes drøm om at gøre livet lettere for andre unge mødre.

Mens man i Texas er ved at vænne sig til tanken, kæmper resten af USA med at begribe det

Efter onsdagens dramatiske opgør i USA’s højesteret er amerikanerne begyndt at indstille sig på en ny tid, hvor kvinders ret til abort i mange stater vil være rullet 50 år tilbage i tiden. I Texas har forberedelserne været i gang længe.

FOR ABONNENTER

Hun kan genkalde sig øjeblikket, som var det i går. Sådan er det nok bare, når man føler, man har fået et kald fra Gud. Det var en eftermiddag i begyndelsen af 2020, Aubrey Schlackman og hendes mand var på vej hjem fra et supermarked i det landlige Argyle i oplandet til Dallas, da de passerede en klassisk Texas-ranch med et til-salg-skilt i indkørslen.

Hun kunne se det for sig med det samme: En ranch, men ikke fuld af brovtende cowboys og kvæg. Nej, en grøn oase af små haver, fyldt med unge kvinder og pludrende rollinger.

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce