0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Triumfens dag ved Bagsværd sø, Danmarks nationale rostadion. Hans W. Knudsen (tv) og Preben Sten Jensen fra Næstved har lige fået at vide, at de sammen skal i 2-er kajak til Tokyo og OL i 1964.

Hans-Wiggo Knudsen blev 75 år: Et levet liv er værd at dø for

19. marts døde Hans-Wiggo Knudsen fra Næstved på Roskilde Sygehus. Her er historien om en entreprenør, en olympisk kajakroer og et menneske, der var det naturlige midtpunkt for både venner og familie. Og som blev en af de indtil nu 90 personer, der bukkede under, da coronavirussen ramte Danmark.

FOR ABONNENTER

Nuuk, 18. marts 1973. Søndagsjazz med et lokalt orkester. Der var kun to måneder, til tømrersvenden fra Næstved kunne få en skattefordel og dermed rejse hjem med en solid pung efter nogle år som håndværker i storebroderens firma i Sydgrønland. Sådan skulle det ikke gå.

Hans-Wiggo Knudsen eller ’HW’, som folk kaldte ham, bød Nanna fra Sydgrønland op.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA