0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jesper Houborg
Foto: Jesper Houborg

Disneybutikken har som stort set resten af Strøgets butikker i København lukket indtil 3. januar. En lille dreng passerede skuffet butikken på en gåtur med sin mor.

Aflysning af årets store byttedag sparkede gang i omstridt butikskoncept

Det var i dag ikke muligt at bytte uønskede julegaver på årets store byttedag, men ’klik og hent-konceptet’ lokkede alligevel en del folk til Strøget i København. Dansk Detail kræver, at regeringen gør reglerne for salg af udvalgsvare ens for alle.

FOR ABONNENTER

Den første hverdag efter juledagene er normalt den meste travle byttedag, hvor gågader, strøg og butikker er stuvende fulde af mennesker. Men som så meget andet i 2020 var dagen meget usædvanlig, da regeringen har besluttet, at alle detailvarebutikker skal holde lukket til 3. januar, som det er nu, for at begrænse coronasmitten.

Og det sætter ikke bare en stopper for returnering eller ombytning af uønskede julegaver, men også udsalgshandlen, da mange plejer at hive lidt mere hjem, end de kommer ind i med. I hvert fald den fysiske udsalgshandel, der foregår i butikkerne.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden