0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

En blomst, en muslingeskal, pailletter, sommerfugle eller bare den helt lige-ud-af-landevejen enkle model: Hårklemmen er ikke længere bare en praktisk foranstaltning i badet eller fitnesscentret, men et hit i gadebillledet.

Lucia Odoom spotter trends i gadebilledet henover sommeren: Kvinder med hårklemmer retter ryggen mere end folk med hestehale

Lucia Odoom går hen over sommeren på jagt i gadebilledet efter gademode, der trender. Hårklemmen var det første, hun fik øje på. Den praktiske og tidløse hverdagshårpynt, der har rejst sig fra supermarkedets uglamourøse hylder og er blevet et smykke på linje med øre- og fingerringe.

FOR ABONNENTER

Jeg ser hårklemmerne i Pisserenden, på Godthåbsvej, i Elmegade, i Føtex og i Rungsted ved Karen Blixens hus, i S-toget og på de utallige løbehjul, der suser gennem byen. Jeg er så voldsomt opmærksom på hårklemmer, at jeg løber ud på gaden for at finde dem i alle farver og former.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

For abonnenter

Annonce