Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

»Det, der kan pisse mig mest af, er hvis folk ikke forstår deres eget privilegie. Så har de jo ikke forstået noget som helst«, siger den svenske hiphopper Silvana Imam, der står for den første koncert på Orange Scene.

Svensk hiphopstjerne til kamp mod sexisme, homofobi og racisme: »Altså Danmark er jo helt fucked up, men det er også fucked up her. Det her land er også fyldt med fremmedhad«

Den venstreorienterede svenske hiphopstjerne Silvana Imam rapper om at være homoseksuel, vælte patriarkatet og bekæmpe racisme. Onsdag åbner hun Orange Scene på Roskilde Festival.

FOR ABONNENTER

Silvana Imam er klædt i sort fra top til tå. Iført en T-shirt fra sin egen fankollektion, et par kantede isblå solbriller og med hænderne hvilende ved buksernes tunge bælte slentrer hun mod den basketballbane, vi har aftalt at mødes ved. Lidt uden for Sveriges hovedstad toner grå betonmure og graffitimalet boligbyggeri frem i et kvarter, som vi af hensyn til Imams privatliv ikke opgiver navnet på.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden