0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Det var lige meget, hvor råt stedet var. Så længe man havde stofferne og ikke mindst de rigtige mennesker omkring sig, kunne instruktør Camilla Ramonns krop lyse alt op i kærlighed.

Hun har set alt fra 'Trainspotting' til 'American Honey' og 'Christiane F.', men ingen viste stofafhængighed, som hun selv oplevede den

Camilla Ramonn var afhængig af stoffer. Hendes krop kan stadig huske følelsen, når ecstasyen sparker døren ind. Men stort set alle film og serier, hun har set om stofmisbrug, er enten visuelt distancerende, eller også lader de hovedkarakteren gå til grunde. De to yderpoler mødte hun ikke selv.

FOR ABONNENTER

Det er søndag eftermiddag. Den velkendte ru overflade fra den lille, blå pille med mitsubishitegnet rammer Camilla Ramonns tunge. Den finder vej ind bagest i svælget, ned i spiserøret og ned i maven, hvor dens effekt langsomt fylder hendes krop med energi. Det starter helt nede, hvor bunden af buffalostøvlernes såler rører asfalten under køen foran Sunnyside Up. 45 minutter fra nu. Så er hele kroppen fyldt. Lige i tide til at Camilla Ramonn kommer igennem køen, ind på klubben og får lagt sin jakke i garderoben.

Og som den hårdt pumpede technobas finder vej fra dansegulvets dyb, er ecstasy overalt i hendes unge lemmer, så de åbner hudens porer og hiver musikken ind i kroppen, så hver en nerve sitrer og dirrer i takt. Hun skal ind og danse. Hun skal ind og danse nu. Som hendes krop bevæger sig fortryllet ind i menneskemængden, griber hun fat i det grønne laserlys og de lilla uv-stråler. Hun maler sin krop med lysets farver. Hendes hvide kjole og top lyser fluorescerende op. Lader hende smelte sammen med den vibrerende, dansende, svedende masse af mennesker, der lige her i dette nu er ét fællesskab.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.