0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Den tidligere Roskilde Festival-kommandant Leif Skov i shorts og med Fidel Castro på maven i sommerregn i sin have.

Han stod i spidsen for Roskilde Festival i årevis: Leif Skovs hårdeste arrangement var at organisere sin kones sidste tid

Få år efter dødsulykken på Roskilde Festival ramte en ny sorg festivalens gamle rorgænger, da hans hustru døde af kræft. »Man bliver mindet om døden oftere og oftere«, siger 73-årige Leif Skov, der under coronakrisen har opholdt sig en del i sin garage, som han har fyldt med memorabilia og mærkværdigheder. For minderne giver liv, når man bliver gammel. Selv prøver han stadig at gøre verden til et bedre sted – men savner folk fra sin egen generation.

FOR ABONNENTER

Vi sidder i hans garage i Roskilde. Udenfor siler sommerregnen stille ned. Omgivet af gamle plakater og fotos fra Roskilde Festival og talrige minder om alt det, han har arrangeret til glæde for andre i et langt liv, sidder Leif Skov og mindes det hårdeste arrangement, han har gennemført: sin livsledsagers død og begravelse.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Læs mere

Annonce

Annonce

Forsiden