0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Efter klagen over Morten Bo kom frem, har over 30 forhenværende elever skrevet under på kritikken. Andre minder på sociale medier om den betydning, skolelederen har haft for unge danske fotografer.

Det har stået på i 30 år: »Alle var lidt bange for ham. Det er jeg jo egentlig stadig i dag, det er med bævende hjerte, at jeg taler om det«

Den ydmygende undervisning på fotoskolen Fatamorgana, Politiken i sidste uge fortalte om, har ifølge tidligere elever fundet sted i 30 år. Gennem årene vendte flere krænkede og udefrosne elever kritikken indad. Andre, der sagde fra, blev ikke hørt. Og skolens ansatte? De ville ikke udfordre lederen, Morten Bo. Nu håber tidligere elever på et opgør med fotografbranchens »machokultur«.

FOR ABONNENTER

De anklager Morten Bo for at mobbe og chikanere elever og nægte at undervise dem, der kommer på tværs af ham. Seks elever fortalte i Politiken om deres oplevelser på skolen.

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Mere fra os

Annonce