0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
© John Baldessari
Courtesy the artist/Marian Goodman Gallery, New York
Foto: © John Baldessari Courtesy the artist/Marian Goodman Gallery, New York

Åh, at drømme sig væk til fjerne horisonter. Den amerikanske kunstner John Baldessari er indbegrebet af californisk kunst. Der er noget pot-rygende steneragtigt onkel-sexet over det store fotografi af en dum palme, der stikker hovedet op over horisonten. 'Palm tree/Seascape', 2010 © John Baldessari Courtesy the artist/Marian Goodman Gallery, New York

Voldtaget kunstner tabte i retten, og så malede hun denne halshugning igen og igen

Jeg havde pakket tasken. Skulle til både Dubai, Stockholm og London. Så kom coronaen, og drømmen om at se al den internationale kunst derude i verden brast, skriver Mathias Kryger i dette essay over alt den kunst, vi ikke fik mulighed for at se i år.

FOR ABONNENTER

Den slukørede besked med tvivlsom tegnsætning e-mailede jeg til en presseperson, som nogle uger forinden havde inviteret mig til at rejse til Dubai for at besigtige kunstmessen Art Dubai. En rejse med alt betalt og baseret på den presseetisk anskuet lidt dubiøse præmis: Vi betaler gildet, du skriver, lige hvad du har lyst til.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?