0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Efter at Cecilie Stejner har ladet sin krops- og kønsbehåring være, har hun fået et helt nyt forhold til sin krop og sit underliv. Hun har lært den at kende.

23-årige Cecilie Stejner: »Min krops- og kønsbehåring giver mig power. Det er en daglig påmindelse om, at jeg har gjort noget for mig selv«

23-årige Cecilie Stejner har i mange år følt sig selvsikker i sin egen krop, for hun synes, at hun ser dejlig ud med hår under armene. Men det hjælper også, at man har et godt bagland med ligesindede veninder og en kæreste, der er enig. For langtfra alle har det lige så ’let’ som hende med hår på kroppen som ung kvinde. Her er hendes historie fortalt med hendes egne ord.

FOR ABONNENTER

Jeg mindes ikke at have fået påtaler de seneste par år. En af grundene til det er, at jeg omgiver mig med mennesker, der ligner mig værdimæssigt. Andre, der også ved, at hår er et aktivt valg og ikke kun et fravalg. Og som accepterer, at andre har truffet et anderledes valg. Det havde helt sikkert været sværere, hvis jeg havde gået på andre skoler og haft andre vennekredse. For at jeg synes, at det er sexet, udtrykkes af en æstetik, som har været dyrket i mine omgangskredse. Hvis ikke den havde været dyrket, havde jeg nok stadig fjernet mit hår.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.