0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Robert Attermann
Foto: Robert Attermann

Britiske kunstnere og Nationalpark Vadehavet har en fælles interesse i at åbne børns øjne for den lokale natur. Her forsøger Karoline Just Rasmussen fra 5.b, Fanø Skole, at blande farver for at ramme de nuancer, hun ser i naturen foran tegnebrættet. Det er svært, når akvarellerne er stærkt kulørte, og Fanøs kyster skvulper i bløde naturtoner. Emne: FANØ // Børn og kunstnere laver workshop om Vadehavet Tidspunkt på stedet: 18-05-2022 – 08:10 CUE: 8748528 Redaktion: Kultur Journalist: Anne Bech-Danielsen Telefon: +45 40356913 E-mail: anne.bech@pol.dk Fotograf: Robert Attermann Telefon: 27 28 99 75 E-mail: attermann@redstar.dk

Kunstnerne bliver præsenteret som nogle af de bedste i Europa. Da de viser deres portrætter til 5.b, lyder der et højt grin

13 britiske kunstnere, billedhuggere og forfattere besøger i de her dage Danmark for at skildre Vadehavet. Det munder ud i en større udstilling af naturkunst, der også vises herhjemme, men som led i projektet tager kunstnerne lokale skoleklasser med ud i naturen for at male: Når børnene skal male et bølgeslag eller et træ, får de øjnene op for detaljerne.

FOR ABONNENTER

Merle Rexen og Victoria Sørensen fra klassen har forsøgt og forsøgt at ramme den særlige blå-brune tone på det lave vand og den grøn-blå-grålige neden for nogle sten, forklarer de.

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Mere fra os