0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Vi kender alle slutscenen: Pressemødet på Marienborg hvor statsminister Mette Frederiksen (S), Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen (V) og Moderaternes Lars Løkke Rasmussen (M) præsenterede regeringsgrundlaget. Men nu kommer ny bog med detaljer om, hvordan regeringsforhandlingerne overhovedet kom i gang.

Selv om de anstrenger sig for at skrive nøgternt og sagligt, kan de ikke skjule en mangel på sympati for Mette Frederiksen

Ny bog leverer interessante detaljer om SVM-regeringens første hulemøder hos Morten Bødskov og Troels Lund Poulsen. Men som portræt af Mette Frederiksens år ved magten skuffer ’Lev med det’.

FOR ABONNENTER

Netop denne scene får fornyet interesse i en ny politisk bog, der fortæller detaljer om den første fase af historiens længste regeringsforhandlinger. Oplysningerne lægges frem i bogen ’Lev med det’ skrevet af de to politiske kommentatorer Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen, der tidligere sammen har skrevet ’For enhver pris’ om Lars Løkke Rasmussen.

For kun 39 kr./uge kan du …

… læse denne artikel, få adgang til resten af politiken.dk og få avisen hjem til morgenkaffen de næste 10 lørdage.

Kom i gang nu

Annonce