Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
P
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Succestegner bag finurlige børnebøger valgte det pæne liv, indtil han blev skilt: »Nye køkkener er altså det kedeligste i verden. Jeg hader at høre nogen fortælle om, at de er ved at bygge om«

Rasmus Bregnhøi er tegner og har illustreret over 100 bøger. 54 år gammel kan han også kalde sig pladedebuterende sanger og sangskriver, og han føler sig i det hele taget mindre konservativ og mere fri end for 20 år siden, da han som ægtemand prøvede at leve op til forestillingen om, hvordan en kernefamilie skal være. Vi bad ham tegne sig selv til interviewet, og det er der kommet en legende, eftertænksom og typisk bregnhøisk fortælling ud af.

FOR ABONNENTER

Faktisk kunne tegningen godt ligne ansatsen til et selvportræt: en slank mand med kort hår, høje tindinger, markante briller og åbne, iagttagende, reflekterende øjne. En mand, der synes at spørge: »Hvad er så meningen«, som en gentaget sætning lyder i den første sang på den nye plade plade.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden