0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Succestegner bag finurlige børnebøger valgte det pæne liv, indtil han blev skilt: »Nye køkkener er altså det kedeligste i verden. Jeg hader at høre nogen fortælle om, at de er ved at bygge om«

Rasmus Bregnhøi er tegner og har illustreret over 100 bøger. 54 år gammel kan han også kalde sig pladedebuterende sanger og sangskriver, og han føler sig i det hele taget mindre konservativ og mere fri end for 20 år siden, da han som ægtemand prøvede at leve op til forestillingen om, hvordan en kernefamilie skal være. Vi bad ham tegne sig selv til interviewet, og det er der kommet en legende, eftertænksom og typisk bregnhøisk fortælling ud af.

FOR ABONNENTER

Faktisk kunne tegningen godt ligne ansatsen til et selvportræt: en slank mand med kort hår, høje tindinger, markante briller og åbne, iagttagende, reflekterende øjne. En mand, der synes at spørge: »Hvad er så meningen«, som en gentaget sætning lyder i den første sang på den nye plade plade.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere