0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Ida Holmegaard har udgivet sin tredje bog 'Look'. Den handler om det stof og de tekstiler, der er mellem kroppen og verden, og som er med til at gøre os læsbare for hinanden. Her er hen fotograferet på spillestedet Alice i København.

Forfatter Ida Holmegaard: »Det kan simpelt hen ikke passe, at der kun findes to kønskategorier. Det er ikke sådan, det føles, jeg gider det ikke«

Den 29-årige forfatter Ida Holmegaard er optaget af tøj og tekstiler. Af uld, silke, polyester, bomuld og af, hvilke regler der er for, hvordan man går klædt og skaber sig et look. Det handler hens tredje bog, ’Look’, der udkom i går, om. Men den handler også om kønsidentitet og om at identificere sig som nonbinær, når den afdeling ikke lige findes i Magasin.

FOR ABONNENTER

Ida Holmegaard sidder i skrædderstilling på sin kontorstol. ​​​​​

Hen har en sort skjorte på i 97 procent polyester, 3 procent spandex, under den en sort bomulds-T-shirt. Bukserne er mørkeblå uldmix. En guldhalskæde og sorte kinafutter.

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu