0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

5 hjerter: Kæmpe biografi viser en af det 20. århundredes største kunstnere som et menneske fuld af tvivl. Og fuld af lort

En mursten af en biografi tager os med helt ind i det inderste af Andy Warhol. Og rundt om alt det udenpå. Det er den første rigtigt grundige, biografiske behandling af en af det tyvende århundredes helt store kunstnere og mest mytologiske skikkelser. Men heldigvis viser bogen ham også som et menneske fuld af tvivl. Og fuld af lort.

FOR ABONNENTER

Og selv om den ikke bør være det sidste, som er sagt i den sag, og selv om den har både skønhedsfejl og sine steder er lidt klodset i sin fortolkningsiver og sin litterære formåen, er den både så grundig og underholdende, at jeg tilgiver den for det. Også for at være næsten 100 procent ukritisk over for sin protagonist.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts