0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Da hun spurgte ind til saunaen, grinede de bare: »Don’t worry, vi har alle sammen gået på pigekostskole. Vi er vant til at røre ved hinanden«

De lever under sharia, diktatur og en kultur, hvor det, far siger, altid er det rigtige. Men overklassens saudiarabiske kvinder forstår at sno sig, slippe for ægteskab, eksperimentere med seksualitet og gå efter topjobs. Det kom bag på forfatter Lotte Garbers, da hun flyttede til Riyadh. Nu er hun aktuel med romanen ’Løbeklubben i Saudi’.

FOR ABONNENTER

Det er ikke en rystende skæbnehistorie om konsekvenserne af kvindeundertrykkelse, af slaveri i hjemmet, om hustruvold eller barnebrude. Det er en roman om en – tilsyneladende – frigjort dansk kvindes møde med saudiarabiske, jævnaldrende kvinder, der lever godt, selv om de lever i et shariastyre. Kvinder, der ligner hende selv og så alligevel slet, slet ikke.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts