0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Magnus Ragnvid
Foto: Magnus Ragnvid

Det er først indenfor det seneste år, at Camilla Läckberg selv er begyndt at lytte til bøger. Hun er en lynhurtig læser på papir og har været for rastløs lydbøgernes tempo. »Men efter jeg har fundet ud af, at man kan sætte hastigheden op med halvanden gang, fungerer det for mig«, siger hun.

Verdensberømt forfatter vil ikke længere kaldes forfatter

Svenske Camilla Läckberg, der er verdensberømt for sine bestsellerkrimier, kalder sig nu ’fortæller’ og afprøver nye formater. Hun er et eksempel på, hvordan forfatterrollen er under forandring. Hendes nye bog udkommer slet ikke som almindelig bog, og der tales ikke længere om ’udgivelsesdato’, men om ’premiere’.

FOR ABONNENTER

Det er, meget kort fortalt, plottet i Camilla Läckbergs ’Gletcher’, der havde premiere 15. juni. Ja, premiere. For den bliver udelukkende udgivet som en Storytel Original, det vil sige en lydbog, og i streamingverdenen taler man hellere om ’premierer’, der klinger mere af rød løber og blitzlys end det mere tørre ’udgivelsesdato’.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu