0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Christian Falck Wolff
Foto: Christian Falck Wolff

»Det at træffe et valg er bare så stressende. Det er det værste, jeg ved. Det kan man bare ikke holde til. Det giver et enormt pres, fordi det hele tiden er individet, og det er hvilket valg du har taget, og hvem du har valgt at være«., siger Sofie Riis Endahl.

22-årig forfatter tog på research hos Jehovas Vidner og blev overrasket: »Hvis man lige streger Jehova over, så tænker jeg: 'Kraftedeme! Det er sgu rigtigt'«

Hvor går man hen, hvis man er ensom? 22-årige Sofie Riis Endahl har skrevet en roman om, hvordan en ung kvinde finder trøst hos Jehovas Vidner, som kan give hende det, hun savner i sit tilsyneladende cool og sjove ungdomsliv. Det er ikke ufarligt.

FOR ABONNENTER

Et ungdomsliv, hvor dagene går med studier, weekenderne med fester. Alt er for sjov, alt handler om at søge ekstasen, ingen gider tale alvorligt, være ægte nærværende og lytte efter, hvis man virkelig har noget på hjerte.

For kun 39 kr. om ugen kan du …

… læse denne artikel, få adgang til resten af politiken.dk og få avisen hjem til morgenkaffen de næste 10 lørdage.

Kom i gang nu