Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Selv om Janus Larsen har skiftet tømrerjobbet ud med eget møbeldesignfirma er det stadig den håndværksmæssige del af sit arbejde, han holder allermest af.

Mød manden med de skæve ideer fra 'Danmarks næste klassiker' på DR: »Det kan fandeme aldrig gå af mode med et smukt stykke træ«

I DR-programmet ’Danmarks næste klassiker’ vandt Janus Larsen en plads blandt alle de danske designikoner på Designmuseum Danmark. Men det er ikke blandt dem, møbeldesigneren henter sin inspiration. Det er materialet, der inspirerer ham.

FOR ABONNENTER

»Vi var bare ’dem med giraffen’. Den er et meget godt billede på, hvordan det var hjemme hos os – masser af frihed til at gøre alle mulige ting. Jeg fik halvdelen af vores lille baghave til at gå og bygge huler og projekter i. Så var det bare ud at klunse og snige byttet rundt om huset og bygge alt muligt. På et tidspunkt byggede jeg en bar til mit værelse. Så kunne man hænge i baren eller stå bag baren, og det var jo fedt for sådan en teenager«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden