0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Rebekka Notkin er fan af fine detaljer og materialer, der inviterer til at blive rørt ved. Det er derfor heller ikke ualmindeligt, at hun aer møbler, lamper og vægge i ny og næ. Spisebordet er designet af Grethe Jalk og fundet på Lauritz.com, stolene er tysk design, mens rispapirlampen er fra &Tradition.

Hjemme hos hende må du gerne spille bordtennis på designerbordet

Dyre smykker var engang noget, man kun bar på mærkedage. I dag bliver de også brugt til hverdag, fortæller smykkekunstner Rebekka Notkin, som har indrettet sit hjem på Frederiksberg ud fra samme devise som smykkerne: Hun elsker at omgive sig med smukke ting, men de bliver kun smukkere af at blive brugt.

FOR ABONNENTER

Et navn, der associeres med smykkekunst med et enkelt og alligevel overraskende formsprog udført i 18 karat guld og til tider tilsat ædelstene. Et navn, der er nået frem til landets designinteresserede spidser, hvor det bestemt ikke er ualmindeligt at se blandt andre kronprinsesse Mary iført en af Notkins ringe, halskæder eller øreringe. Og et navn, der også gør sig i udlandet, hvor kunder fra Los Angeles og New York uden at have set smykkerne i virkeligheden bestiller for mere end 50.000 kroner over nettet.

Få Politiken hver weekend i 3 måneder

Sæt julen på pause, og fordyb dig i en verden af nyheder.

Annonce