0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Ifølge Maria Rørbye Rønn har DR hidtil haft fokus på de mere formelle dele af ligestilling mellem mænd og kvinder. Nu er tiden inde til også at se nærmere på virksomhedskultur, relationer og omgangsformer.

DR-topchef vil stoppe hemmelighedskræmmeri

DR indfører nyt adfærdskodeks og skærper chefernes pligt til at handle efter sager om krænkelser, bebuder generaldirektør Maria Rørbye Rønn i sit første interview i den aktuelle MeToo-bølge. Hun vil have mere åbenhed, når ansatte hældes ud på grund af krænkelser.

FOR ABONNENTER

Det er sager, som også efterlader et billede af gevaldig uorden i penalhuset i DR-ledelsen, medgiver Rørbye Rønn i dag, da hun for første gang stiller op til et samlet interview om sine overvejelser efter den seneste tumult. Her lover hun et grundigt opgør med en problematisk kultur og bebuder større åbenhed.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.