0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Kim Nielsen
Foto: Kim Nielsen

Jes Dorph-Petersen blev vært på TV 2 i 1991 og har været det gennem flere årtier. Her er han ordstyrer på en debat mellem statsminister Poul Nyrup Rasmussen og Venstres leder Anders Fogh Rasmussen i 2001.

Portræt: Jes Dorph-Petersen er billedet på farvefjernsyn. Selveste hr. Danmark. Og han ved, at han har sine følgere med sig

Det kan dårligt være en mere gemytlig, folkekær og ... ja, almindelig dansker, der nu anklages for at have krænket to praktikanter seksuelt og er blevet fjernet som vært på ’Go’ aften Live’. Vi tegner et portræt af skærmvæsenet Jes Dorph-Petersen.

FOR ABONNENTER

Ikke noget muskelbjerg. Ikke nogen prangende skønhed. Og også på den måde til at være i stue med. Rund, tilbagelænet og lun. Udadvendt og nærmest ualmindeligt almindelig. Selve den personificerede fællesnævner. Med andre ord: Et ansigt, mange af os har kunnet – eller i hvert fald gerne villet – spejle os i.

Spar 50 % i det første år

Få udfordrende, engagerende og troværdig journalistik i 2023.

Annonce