0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Hvor mange af Roskildes 50 plakater kan du gætte årstallet på?

25. juni 2022
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvis du har været på Roskilde mere end bare én gang, kender du alt til det med, at det hele meget hurtigt flyder sammen.

Dagene, situationerne, årene og ikke mindst hvem, der spillede hvornår.

En måde at hjælpe sin smattede hukommelse på vej er at kigge på plakaterne.

Det er det, vi skal i denne quiz.

Der har været mange ikoniske gennem årene, og både designæstetikken og navnene på plakaten skulle gerne kunne pege dig i retning af nogle kvalificerede gæt i nedenstående quiz, der rummer alle 50 plakater siden 1971.

Men pas på, for der er nogle snydere imellem. Plakaterne bliver jo trykt, før eventuelle afbud tikker ind. Både David Bowie og Guns N’ Roses er eksempelvis at finde på flere plakater, men har begge kun spillet én gang.

Det er lidt ekstra krydderi til quizzen.

Tager du den på mobilen, foreslår vi i øvrigt, at du venter til lidt op ad formiddagen, hvor rystesygen er dulmet. Vi skulle finde plads til 50 knapper på skærmen, så de er små, men det kan godt lade sig gøre.

God fornøjelse med dette efteruddannende, roskildehistoriske tidsfordriv, der gerne skulle booste din svækkede hukommelse, før det hele bliver blurry igen.

Sidder I i køen eller lejren, så start samtidig på hver jeres telefon og gør det til en dyst om roskildeoverherredømme.

Rigtig god festival.

Annonce

Læs mere

Mere fra os