0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Danserne er mand og kvinde, her i træningsdragter. Men når forestillingen 'Allerede nat' kommer op på Det Kgl. Teater, er de blevet til abstraktioner. Koreograf Sebastian Kloborg får ideer inspireret af to konkrete kroppe.

Hans morfar sagde noget overraskende. Nu er den stjernedryssede danser aktuel med en forestilling om netop det

Danseren og koreografen Sebastian Kloborg, der i aften modtager Stjernedrysprisen af kronprinsparret, kan fortabe sig og se billeder for sig, når han står ensom og drømmende i et mørklagt prøvelokale på Det Kgl. Teater.

FOR ABONNENTER

»Det har været mærkeligt i den her tid, hvor verden står i flammer, at træde tilbage og spørge sig selv: Hvad er dans? Er dans vigtig? Det synes jeg jo. Vi lever i en tid, hvor kroppen igen er kommet i fokus på grund af den her virus. Og det handler ikke bare om vores egen krop, men om at vi kan være til fare for andre menneskers kroppe. Vi kan være et medium, dødens medium!«.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.