Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Alice de Champfleurys kogeskole: Her er den lette vej ind i hjertet af en artiskok

Den, der fandt på at spise den tidselagtige artiskok, har virkelig været sulten. Men selv om den ser uindtagelig ud, er den ikke svær at have med at gøre. Læs selv med her i kogeskolens kapitel 3.

FOR ABONNENTER

Artiskokken er en af mine favoritretter, og hele min opvækst var det en trofast hverdagsret. Artiskokhovederne, som simrede i den store gryde på komfuret i det gamle stenhus, hvor kragerne i flokke landede på jordmarkerne. Mine bare fødder på køkkengulvets kolde mørkerøde kakler, artiskokkernes karakteristiske duft, som spredte sig ud i rummet.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden