0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Jesper Gøtz svarer på læsernes spørgsmål: Sådan får du store, flotte månekraterhuller i dit surdejsbrød

Frustrationen er stor, når surdejen synker til bunds, eller brødet er skuffende fladt og mørkt, når du hiver det ud af ovnen. Fat mod, MADs brødorakel, Jesper Gøtz, svarer på spørgsmål og guider dig til surdejssucces.

FOR ABONNENTER

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce