0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Hun arbejder for at ændre landbruget ét æg ad gangen

Hemmeligheden bag Hegnsholts efterspurgte æg skal først og fremmest findes i hønsenes foder, som består af overskud fra blandt andet juice- og melproduktion. Foderet gør hønsene glade, siger Johanne Schimming, men hendes landbrugsvision strækker sig langt ud over egne marker.

FOR ABONNENTER

»Jeg vil i hvert fald gerne vide, hvor æggene kommer fra, og hvordan dyrene har haft det«, siger hun, og med et blik, der understreger vigtigheden, tilføjer hun: »Og hvad de har fået at spise«.

Få fri adgang til Politikens grønne madunivers

Opret dig nu og få adgang til vores madunivers med over 750 grønne opskrifter og madartikler.

Få fri adgang i 7 dage

Annonce

For abonnenter

Annonce