0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Mads Nissen/POLITIKEN
Foto: Mads Nissen/POLITIKEN

Stjernekok: »Det kan altså noget at bo hernede – det er billigere, og det er grønnere«

Det vakte opsigt, da Mette Dahlgaard fjernede kødet på Restaurant Gemyse i Tivoli, hvor hun siden 2017 har været køkkenchef. Nu har hun skiftet den gamle have ud med Falster Kyst, hvor hendes grønne visioner skal spire videre på nye tallerkener.

FOR ABONNENTER

Takket være et driftigt hold, der er opvokset i området, herunder Sticks’n’ Sushi-grundlæggerne Kim Rahbek og Thor Andersen, er de gamle garnhaller i Hesnæs Havn blevet istandsat og åbnede i sommer som spisehus, bageri og kolonial.

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores grønne madunivers med over 750 opskrifter og madartikler.

Prøv Politiken nu

Annonce

Mere fra os

Annonce