0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

»Mad skal være næring for hele dit liv«

Kok og kogebogsforfatter Nira Kehar har arbejdet som computeringeniør i Montreal, drevet en succesfuld restaurant i New Delhi og skrevet en kogebog i New York. Men livet i overhalingsbanen gjorde hende alvorligt syg, og i dag spreder hun budskabet, at mad skal være næring for hele dit væsen – krop, glæde og energi.

FOR ABONNENTER

»Vi går så meget op i, hvilken benzin vi fylder på vores biler, men kroppen er det køretøj, som skal transportere os til de smukkeste oplevelser i vores liv, og alligevel spiser vi skrald. Kogebogen er en kreativ udladning, hvor jeg deler ud af noget af den viden, jeg har om ayurveda (5.000 år gammel indisk sundhedsfilosofi, red.). Men det er en personlig fortolkning, og først og fremmest har jeg bare gerne villet dele mine opskrifter på lækker mad. Jeg følte, at jeg måtte fortælle hele min historie, for at man forstår, hvorfor den her måde at lave mad på, det er mig«, siger Nira Kehar.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere

For abonnenter

Annonce