0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

10 år med Bagedysten: Jeg synes, det er uretfærdigt, når gode desserter og kager ryger i glemmebogen, bare fordi vi har en anden mode

10. sæson af ’Den store bagedyst’ er netop overstået og har igen i år sat gang i bagefeberen. Men selv om mange 5.-klasse-elever nu ved, hvad fondant og glaze er, er det ikke godt for vores kagekultur, mener kagebogsaktuelle Marie Holm.

FOR ABONNENTER

Og hvad er så problemet med det?

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce