0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Så let laver du boller i karry, der er pakket med smag, men helt uden kød

Boller i karry er en hverdagsfavorit, der forener en masse skønne smage. Intens karry sauce, dampede ris og så saftige kødboller. Her får du dem i en helt grøn version - men stadig pakket med smag.

FOR ABONNENTER

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

  • Grønt studieliv
    24 nemme, billige og grønne opskrifter, der redder dit studieliv
  • Efterårs­mad
  • Maja Ambeck Vase
    Gå på æblerov

Annonce

For abonnenter

Annonce