0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Så let laver du boller i karry, der er pakket med smag, men helt uden kød

Boller i karry er en hverdagsfavorit, der forener en masse skønne smage. Intens karrysauce, dampede ris og så saftige blomkålsboller. Her får du dem i en helt grøn version - men stadig pakket med smag.

FOR ABONNENTER

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

  • Columbus Leth
    Rappe rabarber
  • Grønt studieliv
    24 nemme, billige og grønne opskrifter, der redder dit studieliv
  • Line Thit Klein
    Nye kartofler

Annonce

Mere fra os