0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Byens store kokketalent viser, hvordan du laver perfekt datemad til ca. 100 kr.

Er du underskudsramt. Sådan både på konto og sjæl? Så er der vej ud af mørket. Her viser Anika Madsen, der er køkkenchef på Fasangården og et lysende kokketalent, hvordan du tryller simple råvarer om til ren gourmet.

FOR ABONNENTER

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

  • Grøn genstart
  • Line Thit Klein
    Smagen af sommer
  • Columbus Leth
    Rappe rabarber

Annonce